La Tahzan Jangan Bersedih Don't Be Sad - Saiz Poket Siri 1, 2 & 3

La Tahzan Jangan Bersedih Don't Be Sad - Saiz Poket Siri 1, 2 & 3

Price:

Buku ini merupakan hasil kajian yang sungguh-sungguh dari penulis, yang tuba menyelesaikan berbagai masalah dalam kehidupan manusia. Permasalahan yang timbul akibat keraguan, kegelisahan, dukacita, penderitaan, kesedihan, kepumsasaan. hilang harapan, kekecewaan dan berbagai lagi.

Buku ini diharapkan dapat memberikan penyelesaian terhadap segala permasalahan tersehut, melalui tuntutan cahaya wahyu, petunjuk Martin Nabi, dan panggilan fitrah kemanusiaan. serta melalui berbagai saranan yang kreatif dan etika yang mengkagumkan. Di dalam buku ini juga terdapat berbagai nukilan sejarah para sahahat terbaik dan tabi'in terpilih. Juga ada beberapa potongan bait puisi para panyair terkemuka, nasihat daripada para doktor, pesanan para ahli hiknah dan tuntutan para ulama.

Di antara lembaran-lembaran halaman buku ini terdapat pula beberapa hasil karya ilmiah dari para ilmuan Timur dan Barat terdahulu dan masa kini. Semuanya dirangkum dari herhagai sumber media maklumat, berupa tulisan yang terdahulu, majalah, makalah dan beberapa media lainnya. Buku ini merupakan kumpulan berbagai topik yang disusun rapi dan telah disaring serta diringkas. Ringkasnya. buku ini akan mengalakun kepada anda: "Bergembiralah, tenanglah, bersikap optimislah dan janganlah bersedih."

Harga Setia Siri:

1- Siri 1 RM9.80
2- Siri 2 RM9.80
3- Siri 3 RM9.80
Tajuk: La Tahzan Jangan Bersedih Don't Be Sad - Saiz Poket Siri 1, 2 & 3
ISBN: 9789830998053
Penerbit: Al-Hidayah
Penulis: Dr. 'Aidh bin Abdullah Al-Qarni
Penulis: Ustazah Noraine Abu
Muka Surat: 370
Halaman: hitam putih
Format: Paperback
Berat (kg): 0.28
Dimensi (inch): 4.3" x 6.3"
Availability: In Stock
price/RM9.80

0 Reviews