Polisi Privasi

BooxGaraj komited untuk melindungi privasi anda.

Penyataan privasi ini mendedahkan maklumat yang kami kumpulkan mengenai anda semasa anda melayari Laman BooxGaraj.com dan menerangkan bagaimana kami menggunakan maklumat tersebut. Polisi kami adalah untuk merahsiakan maklumat peribadi yang kami terima dari Laman web kami dan digunakan hanya untuk tujuan dalaman. Kami tidak akan berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak lain.


Pengumpulan Maklumat Peribadi anda:

Maklumat peribadi yang kami kumpulkan termasuk nama, tajuk, nama syarikat atau organisasi anda, e-mel, telefon. Kami mungkin mengumpulkan maklumat tertentu mengenai lawatan anda, seperti jenis penyemak imbas yang anda gunakan; Tarikh dan masa anda mengakses Laman web; Halaman yang anda akses semasa berada di Laman dan alamat Internet dari laman web dari mana anda menghubungkan terus ke Laman web kami. Maklumat ini digunakan untuk membantu memperbaiki Laman dan mentadbir Laman.


Penggunaan Maklumat Peribadi anda:

Maklumat peribadi yang dikumpulkan di Laman web ini akan digunakan untuk menyediakan perkhidmatan yang anda minta. Kami mungkin menggunakan maklumat peribadi anda untuk memberi anda maklumat penting mengenai produk atau perkhidmatan yang anda gunakan, termasuk kemas kini dan pemberitahuan kritikal. Selain itu, kami mungkin menghantar maklumat mengenai produk dan perkhidmatan Laman BooxGaraj.com yang lain kepada anda.


Soalan:

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai Pernyataan Privasi ini atau masalah mengenai cara kami memproses Data Peribadi anda, sila e-mel kepada kami di [email protected]

Kami kadang-kadang boleh mengubah pernyataan privasi ini. Semua perubahan tersebut akan ditunjukkan di laman web ini.