Kahwin Sekarang Siapa Takut!

Kahwin Sekarang Siapa Takut!

Price:

Rasanya tidak ada orang normal yang tidak mahu bernikah. Namun, acapkali saat keinginan bernikah itu membuak-buak, saat itulah pula beribu-ribu alasan untuk menundanya muncul di dalam benak fikiran. Masih perlukan waktu untuk saling mengenali dan memahami sifat masing-masing, belum mantap ekonominya dan berbagai-bagai alasan lain lagi.

Buku ini akan meruntuhkan segala keraguan anda untuk segera bernikah. Buku ini juga sekaligus menjawab persoalan umum bagi pasangan yang tidak mahu menyegerakan pernikahan disebabkan masalah ekonomi yang belum cukup mantap.

Ditulis berdasarkan pengalaman penulisnya sendiri telah menambahkan lag] kemantapan buku ini yang mampu menggetarkan hati pembacanya. Oleh itu, bagi sesiapa yang sedang dilamun cinta tetapi masih ragu untuk menuju gerbang perkahwinan, wajib hukumnya membaca buku penuh inspirasi ini.

Selamat membaca, gapailah kebahagiaan dengan segera untuk berani bernikah!

"Buku ini memang sangat inspiratif. Setelah membacanya saya mempunyai kemantapan hati untuk bernikah meskipun bermula dari kosong dari segi ekonominya. Sekarang, setelah bernikah, saya mendapatkan banyak perubahan itu. baik dari segi ekonomi mahupun kebahagiaan hidup. Dan, kekuatan daripada buku ini amat terasa, kerana ditulis berdasarkan pengalaman penulisnya sendiri yang merujuk kepada ajaran Islam yang mulia. Sebuah buku yang menyuntikkan semangat.”

(Tri Prasetyo. Pengurus Besar PT Buka Baku Production, Yogyakarta).

Tajuk: Kahwin Sekarang Siapa Takut!
ISBN: 9789675984716
Penerbit: Al-Hidayah
Penulis: Akhmad Muhaimin Azzet
Muka Surat: 346
Halaman: hitam putih
Format: Paperback
Berat (kg): 0.47
Dimensi (inch): 5" x 8"
Availability: In Stock
price/RM15.90

0 Reviews